Informatie

Dit is de website van het Hulpmotoren Treffen dat ieder jaar in het 2e weekend van september georganiseerd wordt, vanuit Stramproy-Nederland, in naam van de Rijwiel Hulpmotor Club .

Op zaterdag wordt een rit gereden die uitsluitend bestemd is voor authentieke fietsen met hulpmotor en bromfietsen waarbij een hulpmotor als inbouwmotor is gebruikt. Dus ook vooroorlogse rijwielen met hulpmotor zijn van harte welkom. Om het karakter van de zaterdagrit te behouden wordt deelname voertuigen dit niet aan bovenstaande beschrijving voldoen niet op prijs gesteld.

Op zondag wordt een toertocht georganiseerd voor bromfietsen en fietsen met hulpmotor gebouwd voor 1960. De organisatie zou echter ook bij deze rit graag zoveel mogelijk authentieke fietsen met hulpmotor aan de start zien verschijnen.

De organisatie is in handen van de RijwielHulpmotor Club Nederland.

Het dragen van authentieke kledij wordt op prijs gesteld.

 

De organisatie mikt niet alleen op een internationaal deelnemersveld,  omdat Stramproy dicht bij de Belgische grens ligt, gaat meestal ook een gedeelte van de rit over buitenlands grondgebied. Omwille van de veiligheid en de verplichting in België worden de ritten verreden met helm.

Het is niet verplicht aan elk programma-onderdeel deel te nemen. Echter voor de barbecue wordt een aanmelding gevraagd via hulpmotor@hetnet.nl.

Voor het programma verwijzen we naar de pagina “Programma”.

Tekstvak: Start
Tekstvak: Programma
Tekstvak: Overnachten
Tekstvak: Foto’s
Tekstvak: Patenten